Profi încheie luna iunie cu 13 magazine noi, iar rețeaua sa ajunge la 581 de unități

PROFI a deschis astăzi câte un magazin Loco în localitățile Leu și Deleni, urmând ca mâine să inaugureze, în același format, o unitate în comuna Dolhasca, astfel, retailerul încheie luna iunie cu un total de 13 magazine noi, dintre care opt în format Loco, două în format City și trei în format Standard.

PROFIUnitatea din Leu, județul Dolj, se află pe str. Craiovei, nr. 1032. Aceasta se întinde pe o suprafață totală de 364 mp, din care sala de vânzări ocupă 210 mp.

Magazinul din Deleni, județul Iași, funcționează pe str Principală, nr. 435A, dispunând de o suprafață totală de 314 mp, din care suprafața de vânzări acoperă 210 mp.

Cu o suprafață totală de 399 mp, din care suprafața de vânzări este de 276 mp, magazinul din Dolhasca, județul Suceava, își deschide porțile pe str. Căminului, nr.3.

Prezentă în 315 de localități, cu 581 magazine şi cu o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi încheie luna iunie cu 13 magazine noi, iar rețeaua sa ajunge la 581 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: