PROFI deschide magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași

PROFI își continuă extinderea accelerată, inaugurând încă trei magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași, reteaua naţională ajungând la 397 de magazine.

PROFIMagazinul din Copșa Mică, Jud. Sibiu, se află pe Aleea Castanilor, are o suprafață totală de 357.3 mp din care sala de vânzări ocupă 250 mp, și funcționează în format LOCO.

Unitatea deschisă în Zalău, jud. Sălaj, funcționează în format City, pe str. General Dragalina. Suprafața sa totală este de 370 mp din care sala de vânzari ocupă 246 mp.

Tot în format City funcționează și noul magazin din municipiul Iași, la adresa Șoseaua Națională, Complex Comercial Podu de Piatră, nr. 176 C. Suprafața sa totală este de 369.91 mp, sala de vânzări ocupând 245 mp.

Prin cei peste 9.500 de angajați care lucrează astăzi în 397 de magazine din 189 de localități, PROFI își întarește poziția deja consacrată: rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide magazine la Copșa Mică, Zalău și Iași
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: