Profi a deschis șapte noi magazine, rețeaua națională ajungând la 672 de unități

Rețeaua Profi a inaugurat săptămâna aceasta șapte noi magazine la Blejești, Botoroaga, Craiova, Pătârlagele, Poeni și Timișoara, ajungând astfel să cuprindă în total 365 de localități și 672 de unități.

ProfiUnitatea din Blejesti, în format Loco, se află pe șoseaua Pitești, nr. 324, cu o suprafață totală de 268 mp, din care sala de vânzări este de 172 mp.

Unitatea din Poeni, în format Loco, este amplasată pe str. Gen. Gheorghe Rădulescu, nr.49, și are o suprafață totală de 304 mp, din care sala de vânzări măsoară 196 mp.

Unitatea din Botoroaga, în format Loco, se găsește pe str. Principală, nr. 600, cu o suprafață totală de 348 mp, din care sala de vânzări este de 231 mp.

Două magazine au fost deschise la Timișoara, în format City. Unul se află pe Calea Aradului, nr.44 si are o suprafață totală de 141 mp, din care suprafața de vânzări este de 100 mp. Celălalt este pe str. Mareșal Al. Averescu, nr.70, sc A2 și se întinde pe o suprafață totală de 277 mp, din care sala de vânzări este de 188 mp.

Tot în format City este și noua unitate din Craiova, jud. Dolj. Aflată pe str. Brazdă lui Novac, nr. 55, ea are o suprafață totală de 361 mp, cu o sală de vânzări de 245 mp.

La Patarlagele, jud. Buzău, proaspăt inauguratul magazin funcționează în format Standard, pe str. Al. I. Cuza, nr.43 și are o suprafață totală de 441 mp, sala de vânzări fiind de 320 mp.

Profi

Cu 672 de magazine prezente în 365 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis șapte noi magazine, rețeaua națională ajungând la 672 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: