Profi deschide opt noi magazine, rețeaua națională ajungând la 680 de unități

PROFI va deschide în ultima zi din noiembrie simultan opt magazine la Botoșani, Buhuși, Constanța, Farcasele, Huși, Iași, Independența și Turnu Măgurele, stabilind astfel un nou record prin inaugurarea a 32 de unități într-o singură lună și ajungând la o rețea națională de 680 de unități.

 ProfiUnitatea din Botoșani se va afla pe str. G. Enescu, nr.26, sc. A+B, în format City, cu o suprafață totală de 408 mp, sală de vânzări fiind de 286 mp.

În același format se deschide și unitatea din Iași, pe str. Anton Crihan, nr. 8-10, cu o suprafața totală de 276 mp, din care suprafața de vânzări este de 181 mp.

 Magazinul din Independența, județul Galați, va funcționa în format Loco pe str. Al. I. Cuza, nr 2F. Acesta se întinde pe o suprafața totală de 295 mp, iar sală de vânzări măsoară 200 mp.

În comună Farcasele, jud. Olt, pe str. Principală, nr. 9 se va află un magazin în format Loco care măsoară 363 mp, din care sală de vânzări este de 226 mp.

Marea Unire a preţurilor mici

Unitatea din Buhusi, jud. Bacău, în format Standard, se găsește pe str. Al. I. Cuza, nr.2, bl.2, pe o suprafața totală de 509 mp, din care sală de vânzări este de 400 mp.

 Prima unitate din Huși, jud. Vaslui, în format Standard, va fi inaugurată pe str. I. Al. Anghelus, nr.2, cu o suprafața totală de 500 mp, din care suprafața de vânzări este de 319 mp.

Unitatea din Turnu Măgurele, jud. Teleorman, în format Standard se va afla pe B-dul Independenței, la parterul complexului Victoria, întinzându-se pe o suprafața totală de 443 mp, cu o sală de vânzări de 327 mp.

Unitatea din orașul Constanța, în format Standard, se va afla pe b-dul 1 Mai, bl. J10. Această are o suprafața totală de 711 mp, din care sală de vânzări acoperă 503 mp.

Profi

Cu 680 de magazine prezente în 368 de localități și o echipă de care se apropie de 13.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Profi deschide opt noi magazine, rețeaua națională ajungând la 680 de unități”

  1. La Profi gara Bacău personalul este sub orice critica:nu este amabil ,nu este instruit , in schimb este arogant.Probabil îți face o favoare daca te serveste. Nici „buna ziua”nici Multumesc. NU MAI INTRU IN MAGAZIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *