Profi a deschis șapte noi magazine, rețeaua națională ajungând la 687 de unități

PROFI a deschis șapte noi magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinești, Onești, Tomești, Scornicești și Vaslui, rețeaua națională ajungând la 687 de unități.

ProfiUnitatea din Moinești, județul Bacău, în format Standard, se află pe str. Căpitan Zaganescu, nr.6, și are o suprafața totală de 400 mp, sală de vânzări fiind de 297 mp.

Primul magazin PROFI din orașul Vaslui este amplasat la Silver Mall, în format Standard, pe str. Ștefan cel Mare, nr.275A, și se întinde pe o suprafața totală de 665 mp, din care suprafața de vânzări este de 484 mp.

Unitatea din Scornicești, județul Olt, în format Standard, se găsește pe str. Libertății, nr.6, pe o suprafața totală de 772 mp din care suprafața de vânzări măsoară 535 mp.

Unitatea din Baleni, județul Dâmbovița, în format Standard, este amplasată pe Șoseaua București-Târgoviște, nr. 211, și se întinde pe o suprafața totală de 551 mp, sală de vânzări fiind de 394 mp.

Unitatea din Baia de Fier, județul Gorj, a fost inaugurat pe str. Principală, nr. 366. În format Loco, aceasta se întinde pe o suprafața totală de 364 mp, din care sală de vânzări este de 262 mp.

Unitatea din Tomesti, județul Iași, în format City, a fost deschisă pe str. D.D. Pătrășcanu, nr.2, pe o suprafața totală de 412 mp, sală de vânzări fiind de 208 mp.

Unitatea din Onești, județul Bacău,în format City, funcționează pe str. Casinului, nr. 2. Această are o suprafața totală de 294 mp, iar sală de vânzări este de 207 mp.

Profi

Cu 687 de magazine prezente în 373 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis șapte noi magazine, rețeaua națională ajungând la 687 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: