Profi a deschis patru noi magazine, rețeaua națională ajungând la 690 de unități

Profi a deschis 4 magazine noi la Albeștii de Argeș, Mănăstirea, Găești și Târgu Neamț, rețeaua națională ajungând la 690 de unități.

ProfiUnitatea din Albestii de Argeș, județul Argeș, se găsește pe str. Primăriei, nr. 2. În format Loco, aceasta se întinde pe o suprafața totală de 408 mp, din care sală de vânzări este de 258 mp.

Unitatea din Mănăstirea, jud. Călărași, funcționează pe str. Olteniței, nr. 32, în format Loco. Această are o suprafața totală de 379 mp, suprafața de vânzări fiind de 251 mp.

Unitatea din Găești, județul Dâmbovița este în format Standard și este amplasată pe str. 13 Decembrie, nr.11, cu o suprafața totală de 466 mp, sală de vânzări fiind de 357 mp.

Unitatea din Târgu Neamț este tot în format Standard, funcționând pe str. Cuza Vodă, nr. 3, cu o suprafața totală de 547 mp, din care sală de vânzări ocupă 410 mp.

Profi

Cu 690 de magazine prezente în 376 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis patru noi magazine, rețeaua națională ajungând la 690 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: