Profi deschide 7 magazine, rețeaua națională ajungând la 610 unități

Profi inaugurează astăzi, 31 august, alte şapte magazine în localităţile Dofteana, Conteşti, Perişoru, Fălticeni, Drăgăneşti-Olt şi Braşov, reteaua naţională ajungând la un total de 610 unități.

PROFIÎn luna august, Profi a deschis în total 16 magazine, dintre care cinci în format City, şapte în format Loco şi patru în format Standard.

Magazinele din Dofteana, Conteşti şi Perişoru funcţionează în format Loco. Cel din Dofteana, judeţul Bacău, se găseşte pe str. Centru, nr. 366, şi dispune de o suprafaţă totală de 320 mp, cu o sala de vânzări de 190 mp.

Cel din Conteşti, judeţul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, şi are o suprafaţă totală de 357 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 229 mp.

Cu o suprafaţă totală de 301 mp, din care sala de vânzări măsoară 196 mp, unitatea din Perişoru se află pe str. Castanului, nr. 2.

Magazinul din Fălticeni, cel de-al 26-lea din judeţul Suceava, se prezintă în format Standard şi este amplasat pe str. Republicii, la parterul blocului nr.43. Are o suprafaţă totală de 462 mp, sala de vânzări fiind de 335 mp.

În acelaşi format, magazinul din Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, se află pe str. N. Titulescu, nr. 219, şi are o suprafaţă totală de 581 mp, suprafaţa de vânzări fiind de 379 mp.

Tot astăzi, au fost inaugurate în localitatea Braşov două magazine PROFI City. Unul este amplasat pe str. Gospodarilor, nr.5,  cu o suprafaţă totală de 390 mp, din care sala de vânzări măsoară 261 mp; celălalt funcţionează pe str. Dacia, nr.69, bl.18, şi dispune de o suprafaţă totală de 402 mp, din care suprafaţă de vânzări măsoară 295 mp.

Cu 610 magazine, prezente în 337 de localităţi şi o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *