ZaharulOradea

Profi a deschis 15 magazine în luna aprilie, rețeaua ajungând la 551 de unități

PROFI continuă să se extindă în ritmul planificat și deschide astăzi, 28 aprilie, șase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Călmățuiu de Sus, Balș și Techirghiol, ajungând la sfârșitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurări, dintre care nouă în format Loco și câte trei magazine în formatele Standard și City.

ProfiMagazinele PROFI din Vidra, Bechet, Dobra și Călmățuiu de Sus funcționează în format Loco. Unitatea din Vidra, județul Vrancea, este amplasată pe DN2D și dispune de o suprafață totală de 423 mp, din care sala de vânzări este de 303 mp.

Unitatea din Bechet, județul Dolj, se află pe str. Al. Ioan Cuza, nr.89B și se întinde pe o suprafață totală de 363 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 238 mp.

Magazinul din Dobra, județul Hunedoara, este situat pe str. 1 Decembrie, nr.1, cu o suprafață totală de 357 mp și o sală de vânzări de 220 mp.

Unitatea din Călmățuiu de Sus, județul Teleorman, este deschisă pe str. Principală, nr.72. Suprafața totală a magazinului este de 276 mp, din care sala de vânzări măsoară 180 mp.

În format Standard s-a deschis magazinul din Balș, județul Olt. Aflat pe str. N. Bălcescu, nr.110, cu o suprafață totală de 700 mp, din care suprafața de vânzări este de 525 mp.

Magazinul din Techirghiol, al 18-lea din județul Constanța, se află pe str. Alexandru Pușkin, nr. 1. În format City, unitatea se întinde pe o suprafață totală de 442 mp, cu o sală de vânzări de 272 mp.

Prin cele 551 de magazine ale sale prezente în 295 de localități și cu aproape 12.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis 15 magazine în luna aprilie, rețeaua ajungând la 551 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: