PROFI deschide două magazine, rețeaua națională ajungând la 570 de unități

Profi a deschis alte două magazine la Semlac și Bacău, iar vineri, 9 iunie, ca partener oficial al naționalei de handbal feminin, va susține echipa care, în prima manșă a barajului de calificare la Campionatul Mondial 2017, se va lupta la Oradea cu reprezentativa Austriei.

ProfiMagazinul inaugurat acum la Bacău este cel de al 15-a PROFI din localitate. El funcționează pe str. Gării, nr.160, în format City. Suprafața sa totală este de 312 mp, din care suprafața de vânzări este de 213 mp.

Noul magazin în format Loco din Semlac, județul Arad, este amplasat pe str. Principală, nr. 731A și dispune de o suprafață totală de 310 mp, din care sala de vânzări acoperă 192 mp.

Fanii care ajung la meciul de vineri își vor putea testa măiestria aruncând la o poartă specială, iar cine reușește să înscrie trei mingi câștigă un tricou. La pauză, o poartă specială va fi instalată în sală, iar doritorii vor concura la faimoasa lovitură PROFI de 1000 de euro.

PROFI iubește sănătatea și promovează în rândul clienților și angajaților săi un mod de viață sănătos, motiv pentru care, încă de anul trecut, a devenit partener oficial al naționalei de handbal feminin, echipa cu cea mai dinamică evoluție din sportul românesc.

Cu magazine prezente în 308 localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide două magazine, rețeaua națională ajungând la 570 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: