PROFI deschide 5 magazine noi și devine rețeaua cu cele mai multe magazine din România

PROFI deschide 5 magazine noi și devine rețeaua cu cele mai multe magazine din România. Noile magazine vor fi deschise la Predeal, Bacău, Stulpicani, Iancu Jianu și Vădăstrița, rețeaua PROFI ajungând la 531 de unități.

PROFIDeschis în format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din județul Brașov, se găsește pe B-dul Mihail Săulescu, nr. 62. Acesta are o suprafață totală de 375 mp, iar sala de vânzări este de 253 mp.

Tot în format City se află și unitatea din Bacău. Situată pe str. Letea, nr.13, sc. A-B, aceasta acoperă 358 mp, din care suprafața de vânzări este de 194 mp.

De astăzi, localitatea Stulpicani, județul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. Principală, nr. 275. Unitatea măsoară o suprafață totală de 350 mp, iar sala de vânzări are 215 mp.

Acum funcționează în format Loco, câte un magazin PROFI și în localitățile Iancu Jianu și Vădăstrița, ambele din județul Olt, Profi. Cel din Iancu Jianu este situat pe str. Târgului, nr.1B și ocupă o suprafață totală de 393 mp, iar sala de vânzări măsoară 186 mp.

Cu o suprafață totală de 313 mp, din care suprafața de vânzare este de 178 mp, unitatea din Vădăstrița funcționează pe str. M. Sadoveanu, nr. 60.

Prin magazinele sale prezente în 278 de localități și cu peste 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI deschide 5 magazine noi și devine rețeaua cu cele mai multe magazine din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: