PROFI a inaugurat 5 magazine, ajungând la o rețea de 476 unități

PROFI a inaugurat astăzi 5 magazine în localitățile Giroc, Plenița, Prejmer, Modelu și Mociu, ajungând la o rețea de 476 de magazine prezente în 239 de localități.

PROFIMagazinul din Giroc, cel de-al 42-lea din județul Timiș, funcționează în format City. Aflat pe strada Naturii, nr.2, acesta se întinde pe o suprafață totală de 418,35 m2, din care suprafața de vânzări este de 267 m2.

Celelalte patru unități deschise astăzi funcționează în format Loco. Cea din Plenița, județul Dolj, se găsește pe strada Traian, nr.36, ocupând o suprafață totală de 314 m2, din care sala de vânzări este de 219 m2.

Pe strada Brașovului, nr 29, se află unitatea din Prejmer, județul Brașov. Aceasta dispune de o suprafață totală de 450 m2, a cărei sală de vânzări măsoară 305 m2.

Unitatea din Modelu, județul Călărași are o suprafață totală de 396 m2, a cărei sală de vânzări este de 272 m2 și funcționează pe strada Călărași, nr.47.

Cel de-al 31-lea magazin din județul Cluj este inaugurat în localitatea Mociu. Unitatea se găsește pe strada Principală, nr.32 și se întinde pe o suprafață totală de 397 m2, a cărei suprafață de vânzare ocupă 237 m2.

Prin cele 476 de magazine prezente în 239 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI a inaugurat 5 magazine, ajungând la o rețea de 476 unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: