ZaharulOradea

PROFI încheie luna noiembrie cu o rețea de 488 de magazine

PROFI își încheie bilanțul expansiunii din luna noiembrie cu un total de 20 de inaugurări, odată cu cele patru magazine pe care le deschise azi la Tecuci, Cudalbi, Todirești și Periș. Dintre acestea, 13 funcționează în format Loco, patru în format Standard și trei în format City.

PROFIInaugurarea unităților din Tecuci și Cudalbi face ca de săptămâna aceasta pe harta județului Galați să se afle 10 magazine PROFI.

Cel din Tecuci este un Standard amplasat pe strada Gheorghe Petrașcu, nr.19, la parterul blocului nr. 1. El are o suprafață totală de 654 m2, din care sala de vânzări acoperă 445 m2.

Magazinul din Cudalbi se află pe strada Ștefan cel Mare, nr. 154, și funcționează în format Loco. Acesta are o suprafață totală de 294 m2, a cărui sală de vânzări măsoară 182 m2.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din comuna Todirești, județul Iași.  Aceasta are o suprafață totală de 300 m2 din care suprafața de vânzări ocupă 210 m2.

Noul magazin PROFI Standard din Periș, județul Ilfov, se află pe strada Principală, la nr.451. Acesta are o întindere totală de 550 m2, din care suprafața de vânzări acoperă 435 m2.

Prin cele 488 de magazine ale sale, prezente în 248 de localități, și cei aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI încheie luna noiembrie cu o rețea de 488 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: