PROFI va prelua 10 magazine care în acest moment sunt operate de Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express

Consiliul Concurenței a anunțat azi, 14 aprilie 2021, că analizează operațiunea prin care Profi Rom Food SRL, operatorul celei mai mari rețele de magazine din România – PROFI, intenționează să preia zece spații comerciale de la compania Pronto Mobile SRL, situate în București. În prezent, aceste spații sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express.

PROFI

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare și nealimentare în magazine nespecializate, care operează cea mai mare rețea de magazine din România, cu peste 1.400 de unități.

Pronto Mobile SRL își desfășoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare și nealimentare și este cea mai extinsă rețea de magazine aflate în franciza Carrefour Express din România, situate în București.

Autoritatea de concurență va evalua operațiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Profi

Cu peste 1.400 de magazine în mai bine de 640 de localități și o echipă ce depașește 23.000 de angajați, PROFI este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din țară.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *