Rețeaua PROFI este prezentă în 201 localități

Începând din această săptămână, rețeaua PROFI este prezentă în 201 de localități, inaugurările din Dragalina și din Ocna Șugatag întărindu-i poziția deja recunoscută ca rețeaua  cu cea mai mare extindere geografică din România.

PROFI“Planurile PROFI prevăd ca în fiecare an să deschidem câte cel puțin 100 de noi magazine, țintind la poziții din ce în ce mai înalte în ierarhia retailului românesc și îndreptându-ne totodată vertiginos către un loc în rândul primilor zece angajatori din România”, a declarat Daniel Câstea, directorul general al PROFI Rom Food.

Cel de-al 9-lea magazin deschis acum în orașul Bacău funcționează în format City și este amplasat pe Calea Mărășești, nr. 151. Suprafața sa totală este de 430,16 m2 din care sala de vânzări ocupă 300 m2 .

Tot PROFI City este și noua unitate din Târgu Mureș, de pe strada Nicolae Grigorescu, nr.31, care are o suprafața totală de 408,68 m2  din care sala de vânzări ocupă 276 m2.

Nou apărută pe harta PROFI, comuna Dragalina, jud. Călărași, se bucură acum de un magazin inaugurat în format Standard, pe Bulevardul General Ioan Dragalina, nr. 1, cu o sală de vânzări de 246 m2 și o suprafață totală de 398 m2.

Cealaltă noutate din distribuția geografică a rețelei o constituie orașul Ocna Șugatag, jud. Maramureș. Magazinul deschis aici se prezintă în format Loco și este situat pe strada Unirii, nr.66. Clădirea are o suprafață totală de 383 m2, iar sala de vânzări este de 287 m2.

În momentul de față, rețeaua PROFI este compusă din 424 de magazine și are peste 10.000 de angajați care pun la dispoziția cumpărătorilor produse de calitate la prețuri bune și promoții atrăgătoare.

Cu peste 10.000 de angajați care lucrează în 424 de magazine din 201 localități, furnizând produse de calitate la prețuri bune și promoții atrăgătoare, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, care continuă să se dezvolte cu cel puțin 100 de magazine pe an.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Rețeaua PROFI este prezentă în 201 localități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: