Profi inaugurează primele 3 magazine din acest an

PROFI își accelerează ritmul de creștere și inaugurează astăzi, 19 ianuarie 2017, primele 3 magazine din 2017, la Răzvad, Bacău și Jebel. Reţeaua PROFI ajunge la 504 unităţi.

Profi

Magazinul din Răzvad, Jud. Dâmbovița, funcționează pe Str. Principală, nr.302, în format Loco, dispunând de o suprafață totală de 400 m2, din care sala de vânzări este de 258 m2.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din Jebel, Jud. Timiș. Situat pe Str. Principală, nr. 1072, magazinul se întinde pe 390 m2, suprafața de vânzări fiind de 250 m2.

Inaugurat în format City, cel de-al 12-lea magazin din orașul Bacău, al 18-lea din județ, se află pe Str. Tecuciului, nr.3. Unitatea are o suprafață totală de 544 m2, iar sala de vânzări ocupă 276 m2.

În acest an, PROFI vizează accelerarea ritmului de creștere, estimând un număr de 200 inaugurări, atât în noi localități urbane și rurale, cât și în zonele în care rețeaua este deja prezentă, inaugurări împărțite în mod egal între cele trei formate pe care le operează: Loco, City și Standard.

Cu 504 magazine prezente în 259 de localități din toate județele și municipiul București, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, poziție pe care și-a întărit-o anul trecut deschizând 134 magazine, stabilind astfel si un nou record în retailul românesc. Totodată,  cu 11.506 salariați la sfârșitul lui decembrie, PROFI a ajuns pe locul patru în topul angajatorilor de la noi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *