PROFI a inaugurat primul Profi Loco sub noul concept de magazin în localitatea Jebel, județul Timiș

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat primul Profi Loco sub noul concept de magazin, denumit intern Monaco, în localitatea Jebel, județul Timiș.

Profi

„Entuziasmul localnicilor și cifrele de vânzări de până acum confirmă că acest format se bucură de succes și în localitățile extraurbane,” a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei de magazine Profi.

Produse expuse mai vizibil și într-o gama îmbunătățită, o atmosfera mai caldă și mai aerisită precum și faptul că aici cumpărăturile se pot face mai rapid sunt doar câteva dintre noutățile de care beneficiază acum locuitorii din Jebel. Noul concept urmează să fie extins treptat la numeroase alte magazine Profi Loco din întreagă țară.

PROFI

Cu aproape 24.000 de angajați, aproape 1.500 de magazine, situate in mai bine de 650 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din Romania. De asemenea, retailerul operează cel mai mare număr de magazine din România, situate în mediul rural, sub formatul de magazin denumit LOCO.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *