Toate magazinele PROFI trec la programul 08.00 – 20.00, inclusiv cele care funcționau non-stop

PROFI scurtează programul de funcționare al magazinelor, începând de astăzi, 24 martie 2020. Noul program este 08.00-20.00 în întreagă țară, excepție făcând zonele în care autoritățile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformează și ele noului program. PROFI introduce și prioritate la casele de marcat pentru persoanele în vârstă de peste 60 de ani, pentru medici și personalul MAI.

Profi

Pentru un maxim de protecție, angajații magazinelor PROFI vor lucra în schimburi de câte 12 ore. Astfel, cei care încheie un schimb vor reveni la lucru doar după o zi de pauză, timp în care spațiul comercial a fost integral dezinfectat pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tură la alta.

Noul program prevede și facilități pentru persoanele în vârstă de peste 60 de ani, precum și pentru medicii și personalul MAI care, prezentând un document de identitate sau o legitimație de serviciu au acum prioritate la casele de marcat.

Profi poate prelua o parte dintre angajații retailerilor non-food

PROFI oferă o mâna întinsă celor care, forțați de împrejurările actuale, intră în șomaj tehnic. Discuțîi cu mai mulți retaileri nealimentari (non-food) în vederea preluării unei părți dintre salariații, pe care aceștia îi disponibilizează, se poartă deja, dar rețeaua este gata să extindă lista firmelor eligibile.

Pentru acest demers, PROFI apelează la sprijinul autorităților de la toate nivelurile ca, prin coordonarea cerințelor și mesajelor, să faciliteze îndeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionării, transportului mărfurilor și al angajaților, ca și din cea a companiilor, care prin produsele și serviciile lor fac posibilă funcționarea în condiții bune a rețelei, a retailului alimentar în general.

Profi

Cu peste 1.200 de magazine și 18.000 de angajați în mai bine de 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se află în situația de a fi rețea care să își poată asumă o astfel de misiune la nivel național.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *