Retail & FMCG – Situația deschiderilor de magazine în luna iulie 2016

Retail & FMCG – Iată care este situaţia magazinelor deschise de retailerii alimentari din România în luna iulie 2016. Carrefour România, PROFI, Lidl și Penny Market au deschis un număr total de 17 unități pe teritoriul țării, în iulie 2016.

magazineCarrefour România a deschis 2 supermarketuri ‘Market’, unul în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj și unul în Timişoara, ridicând la 111 unitati pe acest format. În România, Grupul Carrefour număra la sfârșitul lunii iulie 194 de magazine dintre care 29 hipermarketuri, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Credit Foto: shutterstock.com

Retailerul PROFI a deschis încă 13 magazine noi, fiind rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România, ajungând să numere la sfârșitul lunii iulie 424 de unitati în 201 localități. Noile magazine PROFI au fost deschise la Ștei, Găești, Galați, Târgoviște, Alba Iulia, Focșani, Târgu Jiu, Brăila,Turnu Măgurele, Bacău,  Târgu Mureș, Călărași și Maramureș.

Lidl a deschis un magazin nou la București, rețeaua ajungând la sfârșitul lunii iulie la 196 de unitati în toată țara. De asemenea, alte două magazine Lidl din București au fost închise în iulie pentru modernizare. Este vorba de magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, închis până pe 18 august și magazinul Lidl situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, închis până la 1 septembrie.

Planul de extindere al REWE România a continuat cu deschiderea unui nou magazin Penny Market în Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, reteaua ajungând să numere la sfârșitul lunii iulie 177 de unități în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail & FMCG – Situația deschiderilor de magazine în luna iulie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: