Ahold Delhaize: România a înregistrat cea mai mare creștere din regiune, în 2016

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, a avut în ultimul trimestru din 2016, în România, cea mai mare creştere a vânzărilor din regiune. La nivel de grup, creşterea a fost de 2,8%.

AholdAhold Delhaize a anunțat vânzări nete consolidate de 15,1 miliarde euro pentru întreg grupul, în al patrulea trimestru al anului 2016, o creștere de 2,8%, comparativ cu al patrulea trimestru al anului trecut, la rate de schimb egale.

Pentru întregul an 2016, vânzările nete au atins valoarea de 62,3 miliarde de euro, in creştere cu 3,4%, comparativ cu anul anterior, la rate de schimb egale.

În Europa Centrală și de Sud-Est (Cehia, Serbia, România şi Grecia), creșterea vânzărilor comparabile a fost de 3,4%. Creșterea a fost determinată în principal de piaţa din România, cu vânzări comparabile foarte puternice dar şi extinderea în continuare a rețelei de magazine. În Grecia, creșterea vânzărilor comparabile a rămas pozitivă, comparativ cu anul trecut.

Grupul Ahold Delhaize operează în România o rețea de 522 supermarketuri Mega Image în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (229), Shop&Go (291), Gusturi Româneşti (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *