ZaharulOradea

Alexandre Bompard va fi noul CEO al Grupului Carrefour

Începând cu data de 18 iulie 2017, Alexandre Bompard va fi noul Președinte și Director Executiv al Grupului Carrefour, urmând să preia funcția de conducere de la Georges Plassat, actualul CEO.

CarrefourCa urmare a procesului de succesiune inițiat la cererea lui Georges Plassat, actualul CEO al Grupului Carrefour, consiliul de administrație, care s-a reunit vineri, 9 iunie, a anunțat decizia aleasă în unanimitate, cpotrivit căreia Alexandre Bompard îl va succeade pe Georges Plassat, în calitate de Președinte și Director Executiv al Grupului Carrefour, începând data de 18 iulie 2017.

Consiliul de Administrație consideră că, în lumina carierei, experienței și succesului său în pozițiile anterioare, Alexandre Bompard are toate competențele necesare pentru a reuși în continuare să transforme și să dezvolte Grupul Carrefour, în toate privințele.

În România, Grupul Carrefour numără 295 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 143 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 65 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Alexandre Bompard va fi noul CEO al Grupului Carrefour
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: