Bulgarii au aprobat preluarea de catre Lidl a retelei Plus

Comisia pentru Protectia Concurentei din Bulgaria, varianta bulgareasca a Consiliului Concurentei de la noi, a aprobat preluarea retelei de magazine tip discount, Plus Discout, de catre retailerul german Lidl. Cu alte cuvinte Lidl Bulgaria GmbH’s achizitioneaza PlusBulgaria Trade KD, Tengelmann Real Estate International Bulgaria KD, Bulgaria TradeEOOD, and Real Estate International EOOD. Comisia decreteaza executia imediata a deciziei.

In iunie 2010, Comisia Europeana a decis ca tranzactia prin care Lidl va achizitiona retelele de tip discount Plus din Romania si Bulgaria sa fie autorizate de catre autoritatile nationale ale concurentei, pentru a nu afecta piata de bunuri din cele doua tari.

Astfel Lidl, parte a grupului de retail Schwarz, va prelua in Bulgaria 23 de magazine Plus si un numar de 820 de angajati iar in Romania 96 de magazine Plus si un numar de 2.000 de angajati. Reteaua Plus este tot de origine germana si apartine grupului de retail Tengelmann.

Sursa : novite.com

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Bulgarii au aprobat preluarea de catre Lidl a retelei Plus

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: