Carrefour a deschis patru magazine în Spania

În luna martie, Carrefour Spania a deschis patru noi magazine.

Pe 4 martie, Carrefour Spania a inaugurat un nou hypermarket: Carrefour Amposta. Situat în oraşul Tarragone, magazinul se întinde pe o suprafaţă de vânzare de 3.500 mp, are 35 de case de marcat şi o echipă de 75 de angajaţi.

Pe 2 martie, Carrefour Spania a inaugurat un nou supermarket: Carrefour Express San Jordi, în oraşul Ibiza. Magazinul se întinde pe o suprafata de vanzare de 712 mp si are o echipa de 33 de angajati.

Tot pe 4 martie, Carrefour Spania a inaugurat un nou supermarket: Carrefour Express Santa Gertrudis. Situat în oraşul Ibiza, magazinul se întinde pe o suprafata de vanzare de 232 mp si are 7 angajaţi.

Pe 16 martie, Carrefour Spania a inaugurat un nou supermarket: Carrefour Express Lasarte. Situat în oraşul Guipúzcoa, magazinul se întinde pe o suprafaţă de vânzare de 699 m². Acesta are 3 case de marcat şi o echipă de 14 angajaţi.

2performant.com

2 comentarii la „Carrefour a deschis patru magazine în Spania”

  1. AM LUCRAT 5 ANI IN CARREFOUR SI DORESC SA MA ANGAJEZ IN CARREFOUR SPANIA CA SEF DE OBIECTIV LA SECURITATE SI CUNOSC TOTUL DESPRE CE INSEAMNA , MARFA ,CLIENT , REGULI INTERIOARE .NR MEU DE TEL. ESTE 603245686. MA MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *