Carrefour a deschis primul magazin cash & carry din India

Carrefour Group anunţa deschiderea primului magazin tip cash & carry din India, în New Delhi, sub numele de Carrefour Wholesale Cash & Carry.

Cu o suprafaţă de de 5.200 mp, acest magazin, situat la est de New Delhi, în cartierul Shahadra, va oferi spre vânzare mai mult de 10.000 articole în produse alimentare şi nealimentare către instituţii, restaurante şi comercianţii locali.

Această deschidere este în concordanţă cu strategia grupului de a fi prezenţi pe pieţele emergente majore, care oferă o extindere semnificativă şi oportunităţi de mediu şi de creştere pe termen lung.

Lars Olofsson, CEO al Carrefour, a declarat: „Deschiderea acestui magazin marcheaza intrarea Carrefour pe piaţa indiană şi va fi urmat la scurt timp de deschiderea altor magazine tip cash & carry. Acest prim pas este esenţial pentru a permite echipelor Carrefour să înţeleagă mai bine specificul pieţei indiene şi de a construi apoi prezenţa noastră şi în alte formate. „

În conformitate cu reglementările indiene, Cash & Carry este astăzi singurul format pe care grupurile străine de retail sunt autorizate să le dezvolte in India.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *