Carrefour achiziționează 36 de magazine Eroski, în Spania

Grupul francez Carrefour, cel mai mare retailer european, a anunţat azi că a semnat un acord cu grupul Eroski pentru achiziţia a 36 de magazine din Spania, cu o suprafaţă totală de 235.000 de metri pătraţi, precum şi a opt galerii comerciale şi a 22 de benzinării adiacente magazinelor.

CarrefourGrupul Eroski a precizat că valoarea tranzacţiei este de 205 milioane de euro, o sumă confirmată şi de un purtător de cuvânt de la Carrefour, retailer care continuă expansiunea omni-channel şi multi format.

Achiziţia permite Carrefour să-şi mărească reţeaua de magazine şi să se implanteze în 27 de noi oraşe precum şi să-şi consolideze poziţia pe piaţa de profil.

Prezent în Spania încă din 1973, Carrefour este al doilea retailer din Spania cu 173 de hypermarketuri, 126 de supermarketuri, 419 magazine de proximitate şi 123 de benzinării.

Mărţişoare magice de la Flanco

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa.

Carrefour în România

 

În România, Grupul numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 107 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *