ZaharulOradea

Carrefour achiziționează 53 de magazine BILLA , în Italia

Carrefour a anunţat azi, printr-un comunicat, achiziționarea de la Grupul Rewe a 53 de supermarketuri Billa, în Italia.

Carrefour 1Situate în regiunile Lombardia, Liguria și Valle d’Aosta din Nordul Italiei, magazinele achiziţionate au o suprafață totală de vânzare de 58.000 mp şi au generat vânzări nete de aproximativ 300 de milioane de euro, în 2013.

Această achiziție este în concordanță cu strategia de dezvoltare multiformat a Carrefour, ce îi va permite să își întărească prezența în nordul Italiei.

Finalizarea tranzacției este condiționată de aprobarea autorităților de concurenţă din Italia și de consultările cu organismele ce reprezentă legal angajații Billa.

În Italia, Carrefour oprerează 1,116  magazine ce includ 57 hypermarketuri, 407 supermarketuri Market , 633 magazine tip convenineţă Express şi 19 magazine tip cash and carry Docks Market and Grossiper.

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Carrefour achiziționează 53 de magazine BILLA , în Italia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] a anunţat achiziționarea de la Grupul Rewe a 53 de supermarketuri Billa, în Italia. Magazinele achiziţionate au o suprafață totală de vânzare de 58.000 mp şi au […]

    Răspunde
  2. […] şi se va concentra pe pieţele cheie din Europa, China şi Brazilia. Carrefour a achiziţionat 53 de magazine BILLA din Italia, la începutul acestei […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: