Carrefour anunță primii pași ai implementării Carrefour Planet în Europa

Lars Olofsson, CEO Carrefour, a anunţat la inaugurarea unui magazin Carrefour Planet din Mons, Belgia, primii paşi ai implementării conceptului Carrefour Planet în Europa. Într-un interviu acordat LSA, Olofsson a arătat că faza de testare este finalizată şi că retailerul francez intra în faza implementării pe scară largă a noului concept.

Potrivit LSA,  hipermarketul recent renovat de la Mons este o versiune preliminară conceptului, acesta neoferind încă toate serviciile specifice unui Carrefour Planet. Primul Carrefour Planet adevărat va fi deschis la începutul lunii mai, în Alcobendas, în apropiere de Madrid.

Carrefour intenţionează să opereze 92 de magazine Carrefour Planet în Europa, până la sfârşitul anului: 40 în Franţa, 37 în Spania, 9 în Belgia, 4 în Italia şi 2 în Grecia. Un total de 245 de magazine Carrefour Planet sunt planificate a se inaugura până la sfârşitul anului 2013, din care 120 numai în Franţa.

Fără a nega dificultăţile întâlnite, sau presiunea pe echipe, în aplicarea conceptului planeta Carrefour, Olofsson afirmă viitorul Carrefour este planeta Carrefour. Conform informaţiilor de la LSA, prima planeta Carrefour din Franţa va fi deschis în luna mai în Ulis, Wasquehal, Tourville-la-Rivière şi în Givors. Alte magazine vor fi deschise în Italia şi în Grecia.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Carrefour anunță primii pași ai implementării Carrefour Planet în Europa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: