Carrefour Belgia lanseaza un format pilot de magazin: mini Carrefour Express

Carrefour a deschis in Belgia primul magazin-pilot mini Carrefour Express, situat in statia feroviala „Centrale”, recent inaugurata la Bruxelles. Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 40 metri patrati si o singura casa de marcat, ofera in jur de 500 SKU, concetrandu-se pe produse tip snack (salade, sandwichuri, mancare gata preparata si produse de patiserie). Este deschis 6 zile pe saptamana.

Conceptul de mini Carrefour Express ar putea deveni un punct important in planul de dezvoltare al Carrefour Express, pentru care retailer-ul estimeaza ca exista o piata potentiala de 300 de magazine in Belgia. In cazul in care acest mini magazin o sa aiba succes, vor fi deschise noi spatii in statii de tren si metrou. “Pentru lansarea Express, am imaginat aceste pucte de vanzare ca fiind mici magazine de cartier, alimentare. Astazi, vrem ca acestea sa devina un loc in care clientii nostri pot gasi solutii instant pentru mic-dejun, pranz si cina. In cinci minute clientul trebuie sa poata cumpara trei feluri de mancare pentru ziua respectiva”, afirma Fabienne Bruskere, Banner Director al Carerrefour Express.

Carrefour Belgia are mai mult de 200 magazine Carrefour Express – toate sub franciza – ce reprezinta 10% din profitul retailer-ului. 30% din vanzarile Carrefour Express sunt reprezentate de snack-uri si mancaruri gata preparate.

Sursa: Planet Retail

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour Belgia lanseaza un format pilot de magazin: mini Carrefour Express”

  1. Salutam si dorim sa imbratisam acest tip de afacere pe un spatiu pe care il detinem in Parcul Rahova intre blocuri. In speranta unei colaborari va multumim .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *