Carrefour Belgia va investi în modernizarea magazinelor sale

Carrefour Belgia intenţionează să investească 100 milioane de euro pe an între 2011 şi 2013 în modernizarea magazinelor sale. Într-un interviu acordat cotidianului belgian L’Echo, citat de Planet Retail, Gérard Lavinay, director de gestiune al Carrefour Belgia, a declarat că investiţia în remodelling a fost justificată, deoarece starea învechită a magazinelor afecta imaginea Carrefour.

Carrefour Belgia îşi va dezvolta conceptul hypermarketului Carrefour Planet pentru a fi lansat în iunie în Mons înainte de a fi desfăşurat în 12-15 hypermarketuri cu o zonă de vânzare de peste 8.000 m², potrivit lui Lavinay. În ceea ce priveşte magazinele de proximitate Carrefour Express, deşi anul trecut au fost inaugurate 25 noi puncte de vânzare, 10 au fost închise, Lavinay declarând că retailerul a planificat deschiderea altor 25 de magazine în acest an.

Întrebat despre modul structural în care se vor realiza investiţiile, Lavinay a spus că suma anuală va fi limitată la 22 milioane de euro, faţă de 30 de milioane de euro planificate iniţial.

Reprezentanţi ai Carrefour au anunţat că Olivier Langlet, Banner Director pentru Divizia Hypermarketuri va fi înlocuit de Arnaud Chevalier de Lauzières, în prezent director al programul de reinventare Hypermarket Europe.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *