Carrefour Franța își reorganizează divizia de hypermarket

Carrefour îşi va împărţi hypermarketurile din Franţa în trei categorii, în funcţie de dimensiuni şi de nevoile clienţilor, conform publicaţiei franceze LSA. Mişcarea vine dupa recentele schimbări de management şi are ca scop revitalizarea diviziei de hypermarket. Aşadar, vor exista:

1. hipermarket-uri de mari dimensiuni, categorie ce cuprinde 35 de magazine, fiecare cu o suprafaţă de vânzare mai mare de 12.000 de metri pătraţi, reprezentând 29% din vânzările totale ale hypermarketurilor Carrefour din Franţa. Această subdiviziune va fi gestionată de către Latrigue Philippe.

2. hypermarket-uri de dimensiuni medii, categorie ce cuprinde un număr de 131 de magazine şi care reprezintă 62% din vanzarile Carrefour pe formatul hypermarket din Franţa. Această divizie va controla, de asemenea, formatul de magazin Drive, care este gestionat de către Bruno Lebon, Director Carrefour’s France Multiformat Food e-Commerce.

Această subdiviziune va fi gestionată de către Patrice Lespagnol, fost Director Executiv Carrefour România.

3. hypermarket-uri de proximitate, categorie formată din 39 de magazine şi care reprezintă 9% din vânzările totale ale hypermarketurilor Carrefour din Franţa. Această subdiviziune va fi gestionată de către Frédéric Duranton.

Noile modificări nu se vor răsfrânge nici asupra structurii juridice şi nici asupra angajaţilor hypermarketurilor dar va aduce schimbari în modul de administrare a operaţiunilor regionale.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Carrefour Franța își reorganizează divizia de hypermarket
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cumpara-ti scule si unelte pentru casa si gradina la promotieCarrefour Franţa îşi reorganizează divizia de hypermarket […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: