Carrefour Montagne deschide 4 magazine noi in Franta

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa si al doilea din lume dupa gigantul nord American Walmart, a anuntat ca planuieste sa deschida noi magazine in Franta sub brand-ul Montagne, acestea fiind localizate in Alpii Francezi (Vallorie, Val Thorens si Chaffrey) si Pirinei (Cauterets).

Magazinele noi vor fi impartite in doua arii distincte, una fiind destinata unei piete de legume-fructe si produse proaspete, iar cealalta fiind dedicata vinurilor si produselor locale si eco. Cu o suprafata totala de vanzare de 500 metri patrati si cu o gama larga de aproximativ 4.500 produse, cu un accent mai special pe produsele locale, noile magazine Carrefour Montagne vor fi deschise de la 08.00 pana la 20.00.

Retailerul francez a declarat ca decizia de extindere a magazinelor sub brand-ul Montagne vine ca urmare a performantelor bune atinse ce cele 3 magazine, care deja opereaza sub acest format in Avoiraz, Megeve si Les Menuires. “Grupul este foarte multumit de rezultatele celor 3 magazine pilot. Aceste teste au fost facute cu scopul de a extinde reteaua. Riscul a meritat!” a afirmat Gerard Dorey, Directorul diviziei magazine de proximitate al Carrefour.

Sursa: ILACAD

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *