Carrefour România anunță finalizarea remodelării magazinului Express Angst Academiei

Grupul Carrefour în România anunță remodelarea fostului magazin Angst de pe strada Academiei care a devenit, începând cu data de 30 octombrie, cel de-al nouălea magazin de proximitate Carrefour Express.

Carrefour Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Carrefour Express Angst Academiei este cel de-al nouălea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, primul magazin Carrefour Express fiind deschis pe 12 octombrie 2011 în Piaţa Domenii.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme şi are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar în acelaşi timp are şi o reţea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut şi foarte apreciat de consumatori.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 92 de magazine: 24 de hipermarketuri Carrefour, 59 de supermarketuri Carrefour Market, 9 magazine de proximitate, Carrefour Express.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Carrefour România anunță finalizarea remodelării magazinului Express Angst Academiei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: