Carrefour va lansa doua noi concepte de magazin in Franta

Retailerul Carrefour a anuntat recent ca va lansa doua formate noi de magazin in Franta, numite Carrefour Express si Carrefour City Cafe. Carrefour Express se deschide in Caen chiar azi, 1 decembrie 2010. Cu o suprafata dedicata vanzarilor de 250 mp, acest tip de magazin se doreste a fi situat atat in orase cat si in sate. Va oferi in jur de 3.500 de articole si va fi deschis intre 08  si 21.00 sau 22.00, inclusiv duminica dimineata.

Retailerul planuieste sa deschide inca doua magazine in 2011: unul in Poitiers, in ianuarie, iar altul in Paris, in februarie. Momentan Carrefour opereaza magazine Carrefour Express in Belgia, Spania si Romania.

Carrefour City Cafe se va deschide in Bordeaux pe 16 decembrie 2010. Acesta are o suprafata intre 100 si 150 mp incluzand si o zona-restaurant. Acest tip de magazin este destinat centelor oraselor, fiind deschis zilnic. Va oferi o gama de 700 de articole precum sandvisuri, gustari si bauturi, iar clientii vor putea manca inauntru sau afara. Carrefour planuieste deschiderea unui al doilea Carrefour City Cafe in primul trimestru a anului 2011.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *