Creștere a cifrei de afaceri și a cotei de piață la dm

În timp ce piaţa austriacă de drogerie scade per total, dm (Drogerie Markt) se poziţionează, cu o creştere de 4% a cifrei de afaceri, împotriva tendinţelor pieţei.

Compania creşte faţă de piaţa austriacă peste medie, la 317 milioane euro îmbunătăţindu-şi cota de piaţă în categoriile Nielsen corespunzătoare cu 0,6% (puncte procentuale).

Bilanţul semestrial (octombrie 2010 – martie 2011) este pozitiv şi la nivel de ţări asociate: la 31 martie 2011, dm Austria împreună cu Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia Herţegovina, România şi Bulgaria au înregistrat o creştere de 7,08%, la 824 milioane euro comparativ cu anul anterior.

În ţările asociate din Europa Centrală şi de Sud-est, cifra de afaceri a crescut cu 9,09%, la 508 milioane euro.

Pe anul fiscal 2010/2011 (octombrie 2010 – martie 2011), grupul dm inclusiv Germania a realizat o cifră de afaceri de 3.016 milioane euro şi o creştere de 8,8%.

“Baza succesului nostru o constituie tradiţia anumitor calităţi pe care le menţinem indiferent de orice tendinţe curente. Printre aceste calităţi se numără atât orientarea consecventă către client cât şi posibilităţile de dezvoltare oferite angajaţilor” motivează dl. Mag. Martin Engelmann, reprezentant al bordului de conducere dm, rezultatul semestrial excelent.

Situaţia magazinelor dm în Europa:

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Creștere a cifrei de afaceri și a cotei de piață la dm
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: