Next_Capitall

Delhaize Group implementează sitemul SAP Retail

Delhaize Group a oprit implementarea sistemului IT de gestiune a mărfurilor şi a soluţiilor de aprovizionare Aldata Gold, pentru operaţiunile sale de pe piaţa europeană, decizând să instaleze în schimb sistemul SAP Retail. Potrivit Planet Retail, retailerul belgian a semnat un contract cu SAP privind gestionarea mărfurilor şi intenţionează să extindă aplicaţia tehnică oferită de gigantul german de software, către tot departament său tehnic din lumea întreagă. Până acum, înţelegerea făcută cu SAP a fost ţinută secret.

În ceea ce priveşte serviciile, Delhaize va continua să implementeze soluţiile Aldata Gold. Un proiect-pilot cu SAP Retail este deja pe punctul de a fi lansat, deşi în august 2009 Delhaize Group decisese să pună în aplicare oferta Aldata Gold ca sistem IT central de gestiune pentru operaţiunile sale europene. În februarie 2010, grupul demarase proiectul şi contractase Accenture drept partener de implementare pentru o perioadă de câţiva ani.

Delhaize a început aplicarea soluţiilor Aldata Gold pentru managementul datelor în sediul central şi a testat aprovizionarea magazinelor în câteva dintre supermarketurile belgiene. Implementarea totală a proiectului Aldata în Belgia şi Luxemburg urma să fie finalizat până în 2012.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Delhaize Group implementează sitemul SAP Retail

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: