DIA, apartinand Grupului Carrefour, a deschis un nou magazin ecologic in Spania

DIA, reteaua de magazine hard discount din Spania, apartinand Grupului Carrefour, a anuntat deschiderea unui nou magazin ecologic, intr-o tara ce s-a focusat in ultima vreme pe folosirea unor tehnologii ecologice durabile ce vizeaza reducerea cu 25 % a emisiilor de CO2.

Inaugurarea acestui nou magazin marcheaza eforturile companiei de a reduce cu 20 de tone emisiile de CO2 in zona magazinului si se alatura primului magazin de acest fel deschis la Madrid, la sfarsitul anului 2008.

Grupul Carrefour a declarat ca in anii urmatori planuieste sa implementaze treptat aceasta noua tehnologie si pentru restul retelei de magazine DIA din Spania.

Unele dintre noile tehnologii implementate in acest nou magazin includ : vitrine frigorifice cu eficienta de racire mai mare, optimizarea sistemului de iluminat si utilizarea unui combustibil mai bun si mai putin poluant pentru sistemele de aer conditionat si incalzire, ce vor fi setate pentru a reduce cu alte 15 tone pe an emisiile de gaze CO2 pe fiecare magazin.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *