Georges Plassat va fi noul președinte și CEO al Grupului Carrefour

Consiliul de administraţie al Grupului francez de retail Carrefour şi-a ales ieri, în unanimitate, un nou Preşedinte şi CEO, în persoana lui Georges Plassat, care îl va înlocui pe Lars Olofsson începând cu 18 iunie 2012.  Plassat este în acest moment Preşedinte şi CEO al Vivarte Group.

Georges Plassat se va alătura companiei Carrefour în 2 aprilie 2012 ca Chief Operating Officer pentru o scurtă perioadă de timp, perioadă de tranziţie înainte de a fi numit CEO la finalul şedinţei Actionarilor Carrefour. Numirea sa în consiliului de administraţie al Carrefour va fi supusă spre aprobare acţionarilor, după care el va fi propus ca Preşedinte al Grupului Carrefour în cadrul primei reuniuni a consiliului.

Georges Plassat a declarat că este conştient de importanţa sarcinii ce urmează să-i fie încredinţată, sarcină pe care o poate îndeplini numai cu sprijinul tuturor celor din cadrul companiei.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Georges Plassat va fi noul președinte și CEO al Grupului Carrefour
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: