Lidl semnează contracte exlusive pentru mărcile private

Discounterul Lidl al Schwarz Group se axează din ce în ce mai mult pe contractele exclusive cu producătorii şi pe producţia proprie pentru mărcile sale private. Conform Lebensmittel Zeitung, Lidl construieşte două noi fabrici pentru apă şi băuturi răcoritoare în Germania, în plus faţă de celelalte patru unitaţi de producţii ale Mitteldeutsche Erfrischungsgetränke GmbH & Co KG pe care Lidl le-a cumpărat în urmă cu cinci ani.

Propria fabrică de ciocolată a devenit operaţională în toamna anului trecut şi se aşteaptă ca producţia să se extindă, incluzând şi alte produse de patiserie.

Lidl are şi o serie de producători exclusivi care îi livrează mărcile private cum sunt: Conditess Feine Kuchen, în Haselünne, care produc exclusiv pentru Lidl, şi producătorul de marcă SweetTec, care are o divizie specială de branduri private destinate discounterului. Alte divizii includ Papalina, specializat în pizza şi preparate congelate, în Apolda, o filială a grupului Ospelt, situat în Liechtenstein şi Ospelt ce mai produce şi pet food pentru competitorul lui Lidl, Aldi.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *