Mega Image introduce cinci noi centre de reciclare pentru PET și doze aluminiu

Mega Image a lansat săptămâna aceasta cinci noi centre de reciclare destinate colectarii recipientelor de tip PET şi a dozelelor de aluminiu în magazinele: Mega Image Banu Manta, Mega Image Mihai Eminescu, Mega Image Jolie Ville, Mega Image Corbeanca, Mega Image Pod Băneasa.

 În anul 2012 Mega Image si-a propus o iniţiativă ambiţioasă, aceea de a instala 10 astfel de centre reciclare PET, menită să încurajeze comportamentul responsabil al clienţilor prin returnarea în scopul reciclării a ambalajelor de tip PET. Acest proiect este parte din platforma “Împreuna cu tine protejăm mediul” care a fost lansată la începutul acestui an.Sub aceasta platformă Mega Image a dezvoltat mai multe proiecte de sustenabilitate şi reducere a amprentei de carbon : “Energie Verde” şi “Reducerea emisiilor de carbon”.

Fiecare centru pentru reciclare are un punct de colectare, reprezentat printr-un echipament automat amplasat la intrarea în magazin, prin intermediul căruia se face colectarea de sticle PET. Centrul pentru reciclare oferă clienţilor posibilitatea de a returna aproape orice tip de sticlă din ambalaj de plastic, dar şi ambalaje de tip doze  aluminiu.

“La Mega Image sustenabilitatea este parte din viziunea noastră şi din modul în care am ales să ne desfăsurăm activitatea. Primele două centre de reciclare au fost apreciate de clienţii noştri, aceştia au venit foarte des în magazine pentru a aduce sticlele PET goale. Ne dorim să protejam viitorul clienţilor, al angajaţilor şi al comunităţilor din care facem parte, de aceea în acest an deschidem 10 centre noi de reciclare PET şi doze de aluminiu”, declară Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Până la sfarşitul acestui an Mega Image va mai deschide alte cinci centre de reciclare în Bucureşti şi Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Mega Image introduce cinci noi centre de reciclare pentru PET și doze aluminiu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: