Mega Image și Universal Music România propun clienților o nouă campanie: “Mega Music”

În perioada 23 august – 14 noiembrie 2012, la fiecare vizită de cumpărături în magazinele Mega Image şi Shop&Go, clienţii vor primi gratuit la casele de marcat pachete cu cărţile Mega Music, conform detaliilor afişate în locaţii.

Colecţionarii au la dispozitie 150 de cărţi cu artişti în pachetele de cărţi, precum şi suporturi în care poate fi păstrată colecţia, disponibile la standurile Mega Music din magazinele Mega Image.

În fiecare pachet primit la casele de marcat se găsesc câte trei cărţi, din care una conţine un cod promoţional.  Pentru a afla ce au câştigat, clienţii trebuie să îşi înscrie codurile în aplicaţia Mega Music pe pagina de Facebook a Mega Image: www.facebook.com/megaimageromania sau pe http:// mega-image.getmusic.ro.

Mai multe informaţii puteţi afla pe http://mega-image.getmusic.ro

2performant.com
Etichete:

8 comentarii la „Mega Image și Universal Music România propun clienților o nouă campanie: “Mega Music””

  1. anonim:nu sunteti eficienti am citit multe comentarii nefavorabile la adresa dvs.daca vreti sa organizati un concurs ca lumea pe facebook aveti bunul simt si spuneti unde se inscriu codurile,altfel se poAATE CREDE CA LUCRURILE SUNT DEJA ARANJATE CA IN ROMANIA megaimage ar trbui sa ii spnem miniimage dupa ce spune publicul.luati in considerare toate criticile si indreptati ce se poate indrepta!

    1. Va rog sa va adresati celor de la Mega Image. Aici sunteti pe pagina unei reviste online. Noi am publicat o stire despre Mega Image. NU reprezentam aceasta retea de magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *