Next_Capitall

Metro Cash & Carry China a deschis primul magazin Metro pentru HoReCa in Shanghai

Metro Cash & Carry, lider international in comertul en-gros (cash & carry) a deschis cel de-al 46-lea magazin din China, situat in centrul orasului Shanghai. Potrivit site-ului companiei, noul magazin marcheaza prima deschidere a unui format nou de magazin in China:  „Metro pentru HoReCa”, de dimensiuni mai mici si adaptat exclusiv la nevoile clientilor de tip hoteluri, restaurante si companii de catering. Cu acest concept inovator, Metro va oferi  solutia unica „toate sub un singur acoperis” pentru nevoile profesionistilor din sectorul alimentar si aproape de sediul acestora.

„Formatul inovator de magazin ne va ajuta sa castigam o cota de piata mai mare in sectorul en-gros si pentru a accelera expansiunea”, a declarat Tino Zeiske, presedinte al Metro Cash & Carry China. „China este una dintre cele mai importante piete ale grupului nostru si pe care o sa ne axam in dezvoltarea noastra viitoare”.

Metro pentru HoReCa este situat la etajul al doilea al cladirii Silver Court, in Huaihai Road, o zona prospera de afaceri din Shanhai, cu o suprafata compacta de vanzare de 2.100 de metri patrati, doar o treime dintr-un magazin clasic tip cash & carry din China. Magazinul ofera 6.000 produse, adaptate la nevoile clientilor HoReCa. De exemplu, produsele alimentare reprezinta 90 % din toate produsele, din care produsele proaspete reprezenta 45 %. Magazinul este deschis in intervalul orar 06.00 – 19.00.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Metro Cash & Carry China a deschis primul magazin Metro pentru HoReCa in Shanghai

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: