METRO Cash & Carry Germania a deschis un nou centru logistic doar pentru peste

METRO Cash & Carry Germania a deschis marti, 23 noiembrie 2010, un centru logistic numai pentru peste si produse din peste langa aeroportul din Frankfurt.

METRO Cash & Carry livreaza peste catre magazinele sale en-gros din Germania si Austria, in mod exclusiv pentru clientii profesionisti. In medie, 250 de tone de peste proaspat si fructe de mare pleaca de la centru logistic de langa Frankfurt in fiecare saptamana. Un beneficiu important al gruparii centrelor logistice intr-o singura locatie este faptul ca se face economie de timp, iar costul livrarilor este redus. Asta accelereaza procesul atat pentru livrarile catre centrul logistic, cat si catre en-gros-uri. “Grupand centrele logistice pentru peste intr-unul singur ne permite sa economisim o parte din energia si timpul de lucru care au fost necesare pana acum”, explica John Rix, director administrativ METRO Cash & Carry Germania. “Ca si companie en-gros de top, ne asumam responsabilitatea si in acelasi timp conservarea resurselor”.

Pentru clienti, asta inseamna un plus de prospetime la cumpararea pestelui pentru ca aproape toate speciile de peste ajung in magazine in maxim 48 de ore de la prindere. Ultima tehnologie in logistica mediului umed cu temperatura controlata a fost implementata pentru testarea si transportul de calitate al produselor perisabile din apele domestice, arctice si tropicale. “Clientii nostri profesionisti beneficiaza de prospetime absoluta, calitate de incredere si o aprovizionare mai rapida fara pasi intermediari de livrare”, spune Rix

Datorita echipamentului si conceptului sau inovativ, centrul logistic pentru peste, operat de MGL METRO GROUP Logistics economiseste energie si timp. Proiectarea cladirii si fluxul de lucru al noului centru logistic a primit certificarea de argint pentru cladiri cu temperatura controlata de la Controlul german al calitatii pentru cladirile durabile. “Cu aceasta noua infrastructura suntem printre primii care au investit intr-o aprovizionare ecologica si de viitor cu peste proaspat”, spune Stephan Wohler, director executiv METRO GROUP Logistics.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *