Next_Capitall

METRO Cash & Carry Germania inaugureaza un depozit regional de livrare in Rin-Main

Ieri, 15 noiembrie 2010, liderul german in servicii en-gros Metro Cash & Carry, a deschis primul depozit de livrare regionala in Weiterstadt. Pe viitor, toti clientii METRO Cash & Carry din regiunea Rin-Main isi vor primi marfa de aici. Primarul din Weiterstadt, Peter Rohrbach, precum si reprezentanti ai clientilor si angajatilor de la patru magazine en-gros din regiune au fost invitati sa participe la ceremonia de deschidere de catre consiliul de administratie al METRO Cash & Carry Germania.

Incepand cu anul 2009 METRO Cash & Carry Germania a oferit un serviciu de livrare la nivel national pentru a completa anteriorul model de transport self-service. Pana acum, fiecare magazin a fost responsabil pentru livrarea marfurilor catre clienti, la nivelul zonei din care facea parte. „Cu noul depozit logistic ajutam la organizarea livrarilor intr-un mod profesional pentru ca in viitor sa fie coordonat de un singur centru pentru intreaga regiune Rin-Main – in beneficiul clientilor nostri”, explica John Rix, director executiv METRO Cash & Carry Germania. Clientii vor putea sa-si faca cumparaturile din magazinele locale in timp ce, pe viitor, marfa comandata va fi livrata direct de la Weiterstadt. „Regiunea Rin-Main este una din cele mai dinamice ale Europei cu un numar mare de clienti dedicati. Ca si retaileri, suntem atrasi in mod deosebit de aceasta regiune. In plus, ne este oferita o infrastructura excelenta.”, a declarat John Rix, explicand alegerea locatiei.

Eficienta, datorita logisticii sofisticate

Depozitul de livrare acopera o suprafata de 2500 mp. Aici, produsele cel mai frecvent solicitate din toate gamele sunt deja disponibile. Pentru ca depozitul de livrare este legat direct la magazinul en-gros, mai multe articole pot fi completate rapid. „Acesta este unul din avantajele noastre principale”, spune Arnd Riehl, director METRO Cash & Carry Germania. „Dupa un inceput de succes, planuim sa deschidem si alte depozite de livrare in zone cu o densitate mare de clienti.” Depozitul din Weiterstadt este impartit in diferite zone de racire si de depozitare, cu un punct separat de primire a marfii si cinci rampe pentru livrari. In contextul construirii depozitului, care a durat patru luni, magazinul din Weiterstadt a fost si el complet modernizat. METRO Cash & Carry Germania a investit in jur de 2 milioane de € pentru intreaga remodelare. „Scopul nostru e sa fim cei mai moderni si de a servi intereselor clientilor din Germania.” Extensia si modernizarea serviciului de livrare este un pas strategic catre acest tel.” , a subliniat John Rix.

Despre Metro Cash & Carry

METRO Cash & Carry face parte din METRO GROUP. In Germania, tara de origine, are 60 de magazine tip en-gros si peste 15.000 de angajati. In intreaga lume, peste 3.35 de milioane de clienti au incredere in produsele si in serviciile Metro Cash & Carry ce opereaza cu mai mult de 670 de magazine in 31 de tari.

METRO GROUP este unul dintre cei mai mari retaileri mondiali, cu o cifra de afaceri de 66 de miliarde de Euro, in 2009. Comapania opereaza in 34 de tari, in cca 2.100 de locatii si are in jur de 290.000 de angajati. Performantele METRO GROUP se bazeaza pe puterea diviziei de vanzari in fiecare segment din care face parte:  Metro Cash & Carry/Makro Cash & Carry – lider international in vanzarile en-gros, real hypermarket – hypermarketuri, Media Markt and Saturn – liderul european in vanzarile de produse electronice si  magazinele Galeria Kaufhof.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » METRO Cash & Carry Germania inaugureaza un depozit regional de livrare in Rin-Main

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: