Macfrut_Digital

Metro Cash & Carry Rusia a deschis un magazin în Kaliningrad

Pe data de 23 decembrie 2010, Metro Cash & Carry Rusia a deschis primul magazin in oraşul Kaliningrad şi al 57-lea de pe intreg teritoriu rusesc, proiect ce a costat cca. 20 de milioane de euro.

Centru comercial se desfaşoară pe o suprafaţă totală de 12.300 mp, din care suprafaţa efectivă de vânzare este de 7.500 mp.

„Având în vedere distribuţia geografică specială, regiunea Kaliningrad este o parte unica a Rusiei şi totodată a zonei economice libere, care dă un impuls special dezvoltării economice a regiunii”, afirmă Jeroen de Groot, Directorul General al Metro Cash & Carry.

Metro Cash & Carry este reprezentat în treizeci de tări cu peste 670 de centre en-gros. Incluzându-l şi pe cel din Kaliningrad, în Rusia sunt deschise 57 astfel de magazine. Metro Cash & Carry este parte a Metro Group, care, înafară de acest format, este operatorul lanţului de hipermarketuri Real, al Media Markt şi Saturn, retele cu produse electronice şi al magazinelor Galeria Kaufhof.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,040 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Metro Cash & Carry Rusia a deschis un magazin în Kaliningrad

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: