METRO PROPERTIES începe construcția unui centru de retail în Essen, Germania

Pe 25 mai, Thomas Ziegler, director executiv al METRO PROPERTIES și Reinhard Paß, primarul orașului german Essen, au dat startul lucrărilor de construcție a unui centru modern de retail. Astfel, odată cu începerea lucrărilor de construcție, proiectul ce urmează a fi constuit pe Haedenkampstraße a fost prezentat pentru prima dată publicului. Inaugurarea clădirii cu o suprafață de aproximativ 30 000 m² va avea loc în toamna anului 2013.
Sediul de pe Haedenkampstraße, din Essen, este o locație cu un potențial deosebit pentru METRO PROPERTIES.
„Faptul că putem pune în aplicare un proiect atât de complex, care include acest centru de retail situat în centrul Germaniei, și în inima orașului, reprezintă o oportuniate importantă pentru noi”, precizează Thomas Ziegler, director executiv al METRO PROPERTIES. „Acest proiect demonstrează că pe piața germană de retail există încă potențial pentru a construi noi proprietăți”, a adăugat Ziegler.
Conform planului actual, METRO PROPERTIES va demara lucrările de construcție în acest an. În afara magazinului Real și a unei florării, alte magazine de retail și nu numai vor fi deschise în aceeași clădire.
Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » METRO PROPERTIES începe construcția unui centru de retail în Essen, Germania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: