Netto iși extinde rețeaua de distribuție

Reţeaua germană de magazine tip discount Netto, aparţinând retailerului Edeka, a deschis un nou centru de distribuţie în Erfurt-Turingia, Germania, conform Lebensmittel Zeitung. Noua facilitate oferă 38.000 de metri pătraţi de spaţiu de stocare cu zone de temperaturi diferite.

Noul centru logistic aprovizionează 140 de magazine de tip discount cu produse proaspete şi ambientale. Având în vedere planurile de extindere ale retailerului, numărul de puncte de vânzare care urmează să fie deservite va creşte în viitor.

În total, Netto opereaza acum 18 centre logistice, inclusiv pe cele ale fostei reţele Plus. În toamna anului 2012, retailerul intenţionează să extindă reţeaua în continuare cu un nou centru logistic care urmează să fie deschis în Bad Wünnenberg, North-Rhine/Westphalia.

Operaţiunile de la centrele de distribuţie sunt executate în mare parte manual, în timp ce manipulatorii sunt coordonaţi de un sistem „pick-by-voice”. Discounterul Netto opereaza propria flota de camioane, completate de servicii realizate prin terţe părţi.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Netto iși extinde rețeaua de distribuție
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: