Performanțe bune pentru Delhaize Group în SE Europei și în Asia

Grupul belgian de retail Delhaize Group, operatorul magazinelor Mega Image din România, a anunţat ieri rezultatele financiare preliminare pentru 2012. Astfel, în 2012 Delhaize Group a avut venituri de 22.7 miliarde de euro şi a încheiat anul cu un număr de 3.452 de magazine deschise pe trei continente: Europa, America de Nord şi Asia.

În 2012, veniturile din SE Europei şi Asia au crescut cu 29,9%, la 3,2 miliarde € (34.1% la rate de schimb identice), în principal ca urmare a achiziției reţelei Maxi din august 2012 şi a fost consolidat ca urmare a creşterii veniturilor din Grecia. Creşteri semnificative de venituri s-au înregistrat şi în România și Indonezia datorită deschiderilor de magazine și vânzărilor pozitive.

Până la raportul final din luna martie 2013, se estimează că profitul operaţional al grupului va scădea în 2012 cu aproximativ 17,5% comparativ cu 2011.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Performanțe bune pentru Delhaize Group în SE Europei și în Asia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: