REWE Group își retrage din Bulgaria rețeaua de magazine Penny Market

Grupul german de retail REWE Group a anunţat ieri că îşi va retrage din Bulgaria formatul de tip discount, reprezentat pe această piaţă de reţeaua de magazine Penny Merket, unităţi care îşi vor înceta activitatea până la finele lunii viitoare, conform site-ului bulgar www.novinite.com.

Penny Market (1)Astfel, REWE Group se va concentra 100% pe compania „soră”, BILLA Bulgaria, aceasta propunându-şi să preia centrul logistic de la Stolnik, din apropierea capitalei Sofia și – acolo unde va fi posibil – unele dintre cele 49 de magazine Penny Market existente la nivel naţional.

Acolo unde va fi posibil, BILLA va prelua o parte dintre actualii angajaţi ai magazinelor Penny Market.

În ceea ce priveşte business-ul de tip discount, REWE Group se va concentra pe viitor pe pieţele unde acest format performează, precum:  Austria, Cehia, Ungaria, Italia și România.

PENNY a deschis primul magazin de tip discount în Bulgaria, în 2009. În acest moment, REWE Group operează în Bulgaria o reţea de 92 supermarketuri BILLA la nivel naţional.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „REWE Group își retrage din Bulgaria rețeaua de magazine Penny Market”

  1. Pingback: REWE Group a anunţat planurile de investiţii şi strategia de expansiune a grupului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *