Rewe Group vrea sa ajunga la un numar de 100 de magazine Billa in Ucraina

Conform Interfax, pana in anul 2015, Rewe Group planuieste sa extinda prezenta supermarketurilor Billa in Ucraina, de la nivelul actual de 19 puncte de vanzare pana la 100 prin crestere organica si achizitii. „Suntem deschisi si la achizitionarea unor lanturi mai mici deja existente” au afirmat cei de la Billa.

„Cel mai important lucru in urmatorii cinci ani este dezvoltarea activa a lantului de magazine, deschiderea noilor supermarketuri in Kiev si zona Kievului, precum si consolidarea pozitiei noastre in orasele cu peste 1 milion de locuitori”, a spus Wojciech Czernek, Directorul Billa din Ucraina.

Retailerul intentioneaza sa dezvolte diverse formate, de la magazine de mici dimensiuni incepand cu 400 metri patrati, la supermarket-uri mari de pana la 2.000 metri patrati in mall-urile mari. „Pana acum cativa ani, abordarea in ceea ce privea formatul magazinelor noastre – nu mai putin de 1.500metri patrati – era foarte stricta. Acum, abordarea nostra va fi mai flexibila, atat in ceea ce priveste dimenisiunea cat si locatia magazinelor noastre. Acest lucru conducand si la un proiect de implementare a unui Centru Logistic.”

Retailerul nu a facut cunoscuta suma la care se ridica investiile sale, planuind de-a lungul anului 2011 deschiderea a 7 noi magazine Billa pe teritoriul Ucrainei. In februarie 2000 s-a deschis primul supermarket Billa din Ucraina, la Kiev.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *