Next_Capitall

Sainsbury’s va crea 20.000 de noi locuri de muncă în următorii trei ani

Sainsbury’s, lanțul de supermarket-uri din Marea Britanie, a anunțat pe site-ul companiei că, în următorii trei ani, va crea 20.000 de noi locuri de muncă. Posturile, care sunt rezultatul ambițioaselor planuri de expansiune ale retailer-ului, vor fi disponibile în magazinele de pe întreg teritoriul Marii Britanii.

Justin King, director executiv al Sainsbury’s, a declarat: „Aceste noi locuri de muncă vor oferi un impuls imens comunităţilor din Marea Britanie și, întrucât ele sunt un amestec de poziții full și part time, vor fi oportunități potrivite pentru oricine.

Suntem conştienţi de importanţa de a face mai mult decât pur şi simplu crearea de locuri de muncă, şi din acest motiv ne-am angajat să oferim colegilor noştri o gamă de neegalat de oportunităţi de formare şi de dezvoltare, cum ar fi premiatul nostru program de ucenicie şi schema de conducere în industrie pentru absolvenţi.

Am devenit recent primul retailer alimentar căruia i-a fost acordat statutul Gold de către Investors in People [n.r.: instrument de îmbunătățire în afaceri administrat de Comisia pentru ocuparea forței de muncă din Marea Britanie], aşa că sunt mândru că Sainsbury’s este recunoscut ca un loc de muncă excelent. Aştept cu nerăbdare să le urez bun venit în magazinele noastre noilor mei colegi.”

Cele 20.000 de noi locuri de muncă se adaugă celor 13.000 de slujbe pe care Sainsbury’s le-a creat în ultimii doi ani.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Sainsbury’s va crea 20.000 de noi locuri de muncă în următorii trei ani

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: