Schwarz Group deschide primele magazine Lidl in Cipru

Retailerul Schwarz Group, proprietarul magazinelor de tip discounter Lidl a deschis ieri primele magazine in Cipru. Cele sapte noi magazine sunt situate in Pallouriotissa si Lakatamia din districtul Nicosia, precum si in orasele Larnaca, Aradippou, Kokkinotrimithia, Limassol si Paralimni. Observatorii locali ai pietii se asteapta la cel putin inca doua deschideri in lunile urmatoare, in orasele Paphos si Ormidheia.

Lidl va angaja initial 450 de persoane. In campania sa de marketing local, retailerul a cerut locuitorilor sa ” incerce ceva complet diferit”, promitand servicii noi si un timp mai scurt de asteptare la casele de marcat”. Concurentii Lidl din piata fac deja presiuni asupra furnizorilor pentru a nu oferi discounterului produse locale iar unii dintre acestia si-au reziliat deja contractele cu unii producatori locali ce au incheiat parteneriate cu Lidl.

Stat membru al UE, Cipru are o populatie de 820.000 de locuitori, dar cheltuielile de consum per cap de locuitor este comparabil ca nivel ca cel din Italia.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *